head algemeen

Over Westerhaghe

Westerhaghe is het nieuwbouwproject in Rijnsburg waar we ook in deze tijd enthousiast mee op de markt komen. Waarom? Westerhaghe biedt de ideale combinatie van een scherpe prijs, goede kwaliteit en een toplocatie. Vandaar dat we zeggen: Westerhaghe is waar voor je geld!

In de hectische tijd op de woningmart tot 2008 hoorde je vaak dat bij een huis slechts drie dingen van belang waren: locatie, locatie en locatie. Die tijden zijn voorbij. Natuurlijk blijft de locatie van groot belang bij de keuze van een nieuwe woning. Maar ook de prijs wordt steeds belangrijker,  vanwege de steeds strengere financieringseisen. En de woningkwaliteit gaat zwaarder meewegen bij mensen met verhuisplannen, omdat een koper steeds meer te kiezen heeft in de huidige marktomstandigheden.

Ruim de helft van de woningen en een groot deel van de appartementen in Westerhaghe wordt onder Koopgarant-voorwaarden verkocht. Dit betekent dat de prijs van de Koopgarantwoningen en -appartementen nog eens 12,5% lager ligt dan de toch al scherpe taxatiewaarde. De korting van 12,5% is reeds in onze prijslijsten verwerkt. Wellicht is zo’n Koopgarant-woning voor u aantrekkelijk. Hier kunt u meer lezen over Koopgarant.

Goed geprijsd

De prijs van een nieuwe woning is belangrijker dan ooit. De huidige tijdsgeest is niet aan ons voorbijgegaan en daarom bieden we woningen en appartementen voor scherpe prijzen. Zo starten de appartementen met een verkoopprijs vanaf €153.250 v.o.n. De woningen beginnen bij €218.750 v.o.n. Vergelijkt u het zelf maar met de rest van het woningaanbod. U zult zien: Westerhaghe is waar voor je geld!

Kopen met Koopgarant betekent dat de prijs nog eens 12,5% lager ligt dan de toch al scherpe taxatiewaarde. Wellicht is zo’n Koopgarant-woning voor u aantrekkelijk. Hier kunt u meer lezen over Koopgarant.

Doordat Westerhaghe gunstig geprijsd is, hoeft u wellicht ook niet de hoofdprijs te vragen bij de verkoop van uw huidige woning. En op de huidige woningmarkt is het ook bij de verkoop van uw eigen woning van groot belang een realistische prijs te vragen. Zo komt de woningmarkt weer in beweging en wordt uw nieuwe droomhuis haalbaar.

 

 

Goed gelegen

Westerhaghe ligt middenin Rijnsburg. De wijk rondom Westerhaghe bestaat al jarenlang en is dus vol voorzieningen. Sociale contacten maakt u razendsnel in deze wijk met Rijnsburgers, van wie men zegt dat het hart ze op de tong ligt. En dat terwijl het wel een heerlijk rustige woonwijk is.

Alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik. Dat is een heel verschil met veel andere nieuwbouwprojecten die buiten de bestaande kernen in een weiland worden gebouwd. Als de nieuwbouw van Westerhaghe er straks staat, is de wijk meteen helemaal af. En dat woont wel zo fijn.

Via de N206 en A44 is de rest van de Randstad prima met de auto bereikbaar. Met de fiets bent u zo in Katwijk en Leiden. En wilt u met het openbaar vervoer weg: er stoppen regionale bussen om de hoek op de Sandtlaan.

Klik hier voor de locatie van Westerhaghe op kaart.

Goed gebouwd

Voor een scherpe prijs hebt u een woning in een kwalitatief hoogwaardig nieuwbouwproject. Het ontwerp is van STOL Architecten uit Lisse, een bekend lokaal architectenbureau dat bewezen heeft te kunnen ontwerpen in een fraaie tijdloze stijl. In de plandelen 1 en 2 van Westerhaghe kunt u hun werk al bewonderen in een ruim opgezette en prettige wijk.

Aannemer Heijmans Woningbouw uit Rotterdam bouwt het project. Heijmans is de op twee na grootste aannemer van Nederland, een degelijk bedrijf dat kwaliteit en klantvriendelijkheid garandeert. In onze nieuwbouw maken we gebruik van degelijke materialen van bekende merken als Sphinx-sanitair, Mosa- tegels en Grohe-kranen.

Kortom: op alle niveaus kwalitatief prachtige nieuwbouw!