Werkzaamheden Westerhaghe gestart!

Start bouw!

Dunavie is gestart met de de bouw van de 52 ruime eengezins koopwoningen en 62 comfortabele koopappartementen in Westerhaghe. In de eerste helft van 2013 nemen wij een besluit over de bouw van de geplande 26 huurwoningen. Dit nieuwbouwproject van Dunavie vormt het laatste gedeelte van de nieuwe wijk Westerhaghe midden in Rijnsburg.

Planning

Bouwbedrijf Heijmans is begonnen met het inrichten van de bouwplaats. Het graafwerk is gestart en kort daarop volgt het aanbrengen van de funderingspalen. In de loop van 2013 bereiken de woningen en appartementen hun hoogste punt.

Nog te koop

Wilt u ook wonen in Westerhaghe? Dat kan. Op dit moment zijn er nog enkele koopappartementen (vanaf €164.500) en eengezinswoningen (vanaf €294.000) beschikbaar. Meer informatie vindt u op Westerhaghe.nl.

Westerhaghe bijna afgerond

De woningen en appartementen die nu worden gebouwd vormen de laatste plandelen van het grote project Westerhaghe. Het totale project bestaat uit de sloop van 310 appartementen en de bouw van 189 koopappartementen, 52 koop eengezinswoningen en 141 huurappartementen. De koopappartementen en koop eengezinswoningen zijn voor een deel met een Koopgarant-korting verkocht, waardoor ze betaalbaarder zijn gemaakt voor de kopers. Ook de voorzieningen in de wijk (horeca, speeltuin, dierenweide, park) zijn verplaatst en vernieuwd. De wijk is daardoor moderner, mooier en gevarieerder geworden. Westerhaghe is zo weer klaar voor de toekomst!