Verkoop verloopt voorspoedig

Begin augustus hebben we de verkoopgesprekken afgerond met de belangstellenden die zich in mei hebben ingeschreven voor Westerhaghe. En gelukkig met een groot succes: het grootste deel van de woningen is al verkocht!

Eengezinswonigen

De verkoop van de eengezinswoningen (Koopgarant en vrije sector) verloopt bijzonder voorspoedig. In de categorie Koopgarant eengezinswoningen zijn alle woningen verkocht of onder optie. In de categorie vrije sector eengezinswoningen is nog een beperkt aantal woningen beschikbaar, maar het merendeel al verkocht. Als de verkoop zo doorgaat verwachten we voor of kort na de jaarwisseling te kunnen starten met de bouw van beide categoriën eengezinswoningen.

Appartementen

Ook de appartementen zijn populair. Door de scherpe prijzen, ruime plattegronden en de garageplaats die in de prijs is inbegrepen zijn de appartementen in Westerhaghe bijzonder aantrekkelijk. En in de prijzen van de Koopgarant-appartementen is ook nog een korting van 12,5% inbegrepen! Er is al een groot aantal appartementen verkocht, maar dankzij het grote aantal verschillende plattegronden is er toch nog ruime keuze voor degenen die nu belangstelling tonen.

Belangstelling?

Hebt u belangstelling voor een van de appartementen of vrije sectorwoningen? Informeer bij De Leeuw makelaardij naar de beschikbaarheid van de diverse bouwnummers. Zij kunnen u alles vertellen over de uitstekende kwaliteit van de woningen en appartementen. Ook kunt u op het kantoor van De Leeuw makelaardij gebruikmaken van het computerprogramma om virtueel door het project te lopen, om alles met eigen ogen te kunnen beoordelen. Dat is absoluut een aanrader om een goede indruk van het plan te krijgen!