Informatieavond donderdag 15 november

 

Wilt u nog in 2012 kopen? Kom op donderdagavond 15 november naar De Leeuw Makelaardij!

De overheid lijkt de regels voor het kopen van een eigen woning volgend jaar moeilijker te gaan maken. Misschien wilt u nog van de huidige regels gebruik maken en daarom nog in 2012 een nieuwe woning kopen?

Op donderdag 15 november van 19:00-21:00 uur organiseert De Leeuw Makelaardij een informatieavond. U kunt ons dan alles vragen over de nog beschikbare appartementen en woningen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld alles vertellen over de aantrekkelijke Koopgarant-korting op de appartementen, waardoor u al voor €164.500 een appartement kunt aanschaffen. Het misverstand dat de Koopgarant-regeling alleen voor starters beschikbaar is helpen we dan ook graag uit de wereld.

Ook van de vrije sector woningen van 148m2 zijn er nog enkele te koop vanaf €294.000. Deze riante eengezinswoningen liggen in een heerlijke rustige woonstraat, en zijn een absolute aanrader voor gezinnen die flink de ruimte nodig hebben in huis! In onze regio vindt u zoveel ruimte en kwaliteit nergens voor deze prijs!

Op onze computersimulatie laten we u graag zien hoe het uitzicht vanuit uw appartement is, of hoe de zon staat op uw balkon, tuin of terras. U loopt met dit computerprogramma als het ware door de nieuwe wijk.

Ook zijn de gevelstenen, dakpannen en sanitairmaterialen te zien. U krijgt zo een goede indruk van het ontwerp en de kwaliteit van de woningen en appartementen.

Start bouw Westerhaghe bijna bereikt!

Er moeten nog slechts 2 appartementen verkocht worden voordat de bouw kan starten van zowel de woningen als de appartementen. De precieze datum van de start bouw is dus afhankelijk van de verkoop in de komende weken. We schatten in dat in het eerste kwartaal 2013 de bouw gaat beginnen!

 

Graag tot ziens op de informatieavond nieuwbouw Westerhaghe!

Adres: De Leeuw Makelaardij, Rijnsburgerweg 100, Rijnsburg

Tijd: Donderdagdag 15 november van 19:00-21:00 uur