Appartementen nu vanaf €164.500

Appartementen Westerhaghe nu nog voordeliger: vanaf €164.500

De verkoop van Westerhaghe verloopt voorspoedig. Van de 62 appartementen moeten er nog slechts 7 verkocht worden voordat de bouw kan starten. Omdat er vooral voor de Koopgarant-appartementen veel belangstelling is, heeft Dunavie besloten om op vrijwel alle nog beschikbare appartementen een Koopgarant-korting te geven van 12,5%. Hierdoor is het goedkoopste appartement nu verkrijgbaar voor €164.500 (onder Koopgarant-voorwaarden). De Koopgarant-regeling is voor iedereen beschikbaar, zorgt ervoor dat u met korting kunt kopen en garandeert u dat u de woning of het appartement later weer kunt verkopen.

 Nog enkele riante eengezinswoningen vanaf €294.000

De 28 Koopgarant eengezinswoningen zijn allemaal verkocht. Van de 24 vrije sector eengezinswoningen is al meer dan de helft verkocht, maar zijn er dus nog enkele beschikbaar. De prijzen van deze zeer ruime (148 m2) eengezinswoningen starten bij €294.000.

 Start bouw Westerhaghe komt dichterbij

Op basis van deze verkoopresultaten verwachten we dat de bouw van de eerste woningen in het eerste kwartaal van 2013 kan starten. Er moeten nog slechts 7 appartementen verkocht worden voordat de bouw daarvan kan starten. De precieze datum van de start bouw is afhankelijk van de verkoop in de komende maanden.